Deze school maakt deel uit van de Unicoz onderwijsgroep

Deze school maakt deel uit van de Unicoz onderwijsgroep

Contact

GEGEVENS SBO DE HORIZON

ADRES :          Mendelssohnrode 2 
POSTCODE :   2717 CR Zoetermeer
TELEFOON :    079-3200676
EMAIL :            administratie@horizon.unicoz.nl
                        directie@horizon.unicoz.nl
RICHTING :      Rooms Katholiek
NTERIM-DIRECTEUR:   Marjolein Triest

De Horizon ligt in de wijk Buytenwegh, aan de rand van Zoetermeer. Daar wij een speciale school voor basisonderwijs zijn, zijn wij geen wijkgebonden school. De Horizon ressorteert onder Unicoz onderwijsgroep

ROUTEBESCHRIJVING NAAR DE HORIZON
Vanuit Den Haag:
Neem de afslag Zoetermeer-Centrum. Ga bij het stoplicht linksaf en volg de borden doorgaand verkeer / Leidschendam en vervolgens wijk 17. Eenmaal wijk 17 binnengereden (dat is rechtsaf bij het verkeerslicht) gaat u bij het tankstation linksaf. U bent dan op de Muzieklaan. Langs de Muzieklaan staan kubussen met nummers. Bij kubus 9 gaat u linksaf de wijk in. Wanneer u de weg volgt, enigszins slingerend door de wijk, komt u vanzelf op de Mendelssohnrode. De Lisztrode eindigt waar de Mendelssohnrode begint. Bij de kleine parkeerplaats met de gele prullenbak, links, ziet u alleen het schoolplein. De school ligt er verscholen naast. Parkeer de auto op een reguliere parkeerplek in de woonwijk s.v.p.

Vanuit Utrecht:
Neem de afslag Zoetermeer en volg de borden Centrum / Leiden. Wanneer u het Woonhart gepasseerd bent, gaat u bij de stoplichten rechtsaf. De eerstvolgende rotonde (bij De Sniep) neemt u driekwart. U komt dan op de Zwaardslootseweg. Bij de stoplichten gaat u rechtdoor. Hierna volgt een rotonde die u weer driekwart neemt. U komt dan in wijk 17, op de Muzieklaan. Langs de Muzieklaan staan kubussen met nummers. Bij kubus 17 gaat u de wijk in. U bent dan op de Mendelssohnrode, waar u enigszins slingerend door de wijk rijdt. Bij de kleine parkeerplaats met de gele prullenbak, rechts, ziet u alleen het schoolplein. De school ligt er verscholen naast. Parkeer de auto op een reguliere parkeerplek in de woonwijk s.v.p.

AANMELDING STAGIAIRES:
Volg je een opleiding waarvoor je een stageplek zoekt dan kun je een email sturen naar Els van der Drift of Connie Evers, met daarin vermeld welke opleiding je volgt, voor welke periode je een stageplek zoekt en welke dagen je stage kunt lopen.

Mailadressen:
els.vanderdrift@horizon.unicoz.nl
connie.evers@horizon.unicoz.nl